Otsime ehitustööd Rootsis

Otsime ehitustööd  Rootsis (Stockholm) ja Eestis (harjumaal). Olemas rootsis ja eestis reg. ettevõtted, samuti rootsi ID. nr. ja elamine Stockholmis. Oleme spetsialiseerunud kõikvõimalike puutöödele (karkassmajad, terassid, katused, fassaadid jne.), siseviimistlustöödele (parkett, uksed, liistud köögid, saunaruumid) majade paigaldus, maalritööd ja müüritööd. Olemas kõik tööriistad kvaliteetse ja kiire töö teostamiseks. Valminud töödega saab tutvuda Eestis ja Rootsis. Kontakt +372 56494249

Lugupidamisega
Meelis Meetua
MM2 OÜ

One thought on “Otsime ehitustööd Rootsis

 1. Finantsabi keegi tõsiselt

  tere õhtust,

  Ma Maarten HUISMAN juhatuse esimees direktorite spetsialiseerunud ettevõte
  õli kasutamine oleks väljendada seda juuresolekul, minu soov teile laenu.
  Tõepoolest, ma ainult laenama tõsised inimesed võiksid rembourser.Voulant aitas mind,
  Siis ma jätta vabadus valida, et pakkuda mulle tagasimaksmise tähtaeg ja minu intressimäära
  5% summast taotles.
  Palun võtke mind posti teel: quick.financiering@hotmail.com, leida vajalikke dokumente.
  Ootan kuulda
  Maarten HUISMAN

Leave a Reply